WEBINAR EKSKLUSIF / Faizul Ridzuan

STRATEGI BELI RUMAH TANPA MODAL 

Ahad  |  10 October 2021  |  9.00 PM  |  Zoom Meeting

 • Bagaimana membeli hartanah tanpa modal
 • Bagaimana membeli hartanah bawah harga pasaran
 • Menjana Side income / Hustle income 5 angka sebulan
 • Strategi menyelesaikan hutang dengan pantas
 • Mendapat cashback pada jumlah 5 angka atau lebih

PROMOSI!! Daftar Untuk 4 Sesi, dan dapat PERCUMA Ebook bernilai RM109 oleh Faizul Ridzuan & Mentor Hutang Irwan Zainal!

PENDAFTARAN PERCUMA!

Masukkan nama, email dan nombor telefon anda di bawah:

 • 00Hari
 • 00Jam
 • 00Minit
 • 00Saat

As seen on :

Siapakah Faizul Ridzuan

Faizul Ridzuan adalah seorang pelabur hartanah yang berpengalaman selama 15 tahun dalam industri pelaburan hartanah di Malaysia.

Pada tahun 2005, beliau telah berjaya membeli hartanah pertamanya tanpa modal dengan gaji RM2,000 sebagai pekerja biasa.

Sebelum berusia 30 tahun Faizul telah memiliki 23 buah hartanah. Sehingga hari ini, Faizul telah memiliki lebih dari 60 buah hartanah di Malaysia.

Ini adalah buku pertama yang ditulis Faizul Ridzuan pada tahun 2012 dan kini masih lagi berada di pasaran.

Dalam buku ini beliau berkongsi bagaimana beliau membeli 23 buah hartanah sebelum berusia 30 tahun tanpa modal.

Faizul hanya pemuda yang berasal dari keluarga biasa dan bukan mewarisi kekayaan dari sesiapa.

Beliau telah membuktikan orang biasa juga boleh berjaya dalam pelaburan hartanah dengan ilmu & strategi yang betul.

Faizul Ridzuan pernah dijemput untuk memberikan ceramah berkaitan hartanah di syarikat korporat seperti Petronas, TNB, Shell dan juga bersama pemaju seperti Sunway, SP Setia dan Country Garden.

Beliau juga kerap dipanggil sebagai tetamu jemputan untuk rancangan-rancangan televisyen tempatan untuk memberikan pandangan dalam topik-topik berkaitan hartanah.

 

Melalui syarikat beliau FAR Capital Sdn. Bhd., lebih dari 3,000 klien telah berjaya memiliki hartanah yang menjana keuntungan cashflow positif walaupun pada waktu krisis ekonomi.

Bagaimana Faizul Melakukannya

Rahsianya adalah ilmu dan strategi yang betul.

Ramai orang terperangkap dalam game hartanah kerana tidak mempunyai ilmu yang cukup dan strategi yang terbukti berkesan sebelum terjun ke dalam bidang pelaburan hartanah.

Akibatnya, terpaksa menanggung hutang atau terpaksa sewakan pada harga jauh lebih rendah dari bayaran bulanan (negative cashflow).

7 Kriteria Hartanah

Berpandukan 7 kriteria utama pemilihan hartanah yang menguntungkan dan berisiko rendah, Faizul Ridzuan dapat memiliki hartanah yang berkualiti dan berpotensi menjana keuntungan.

Inilah yang telah dilakukan berulang-ulang kali di FAR Capital. Faizul tidak akan membeli hartanah yang berisiko dan tidak menepati 7 kriteria utama ini.

Formula ini telah terbukti berkesan.

Oleh sebab itu, klien-klien Far Capital dapat beli hartanah tanpa modal, menikmati cashback lumayan dan menjana keuntungan dari hartanah mereka.

Sentiasa Berkongsi Ilmu

Faizul sentiasa berkongsi ilmu hartanah dan ia dapat dilihat di keratan-keratan akhbar tempatan yang sentiasa menampilkan beliau.

Bolehkah Faizul Membantu Anda?

Doktor Irfan ini sentiasa sibuk dan tiada masa tetapi dengan bantuan Faizul, berjaya mengatasi kekangan-kekangan yang dihadapi disebabkan kerjayanya. 

Beliau menetap dan bekerja di Batu Pahat, tetapi masih boleh membeli sehingga 23 hartanah di kawasan KL dan Selangor. Apakah tips kejayaannya? Boleh saksikan video di bawah.

Ramai yang ragu-ragu hendak membeli dan melabur hartanah kerana risaukan tiada penyewa yang akan menyebabkan mereka menanggung kerugian setiap bulan. Berbeza pula bagi Tuan Fahmi yang terkejut dengan kecepatan pihak Far Capital mendapatkan penyewa untuk hartanah miliknya. Boleh saksikan video di bawah.

 

Malah, Faizul Ridzuan banyak membantu mengubah hidup dan memperbaiki kewangan ramai pelajar-pelajarnya. Di bawah ini antara yang dibantu oleh Faizul.

Tuan Ikhwan asalnya seorang pekerja swasta berjaya mencipta kejayaan memiliki 12 buah rumah dalam masa 5 tahun, dengan pendapatan pasif 4 angka sebulan. Beliau juga memperoleh hustle income sehingga 6 angka setahun.

Tuan Irwan berjaya mengubah hidup dengan memperoleh hustle income sehingga 6 angka setahun, dan berjaya menukar kenderaan Axia miliknya kepada sebuah Mercedes SUV.

WEBINAR EKSKLUSIF PERCUMA

Strategi Pelaburan Tanah Menguntungkan 2021

Faizul akan kongsikan strategi pelaburan hartanah untuk menghadapi property bullrun yang bakal berlaku dan buat sekurang-kurangnya RM1 juta.

Property Bull Run 2023

Selepas krisis ekonomi tahun 2009, Faizul telah berjaya buat RM5 juta dari hartanahnya kerana berlakunya property bullrun.

Dari pengalaman tersebut, Faizul mendapati ada 4 tanda sebelum berlakunya property bullrun, dan pada tahun ini semua tanda-tanda tersebut telah pun berlaku.

Jadi, kita hanya menunggu masa sahaja berlakunya property bullrun. Persoalannya…

Adakah anda hanya ingin melihat sahaja peluang untuk buat RM1 juta berlalu pergi atau anda akan bersiap sedia dari sekarang menyertai bullrun?

Maklumat Webinar

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Penyertaan Adalah Terhad!

 

Aplikasi Zoom hanya boleh menampung jumlah terhad pada satu-satu masa. Jadi, kami terpaksa menghadkan bilangan peserta webinar ini.

Daftar sekarang dan save your spot!

Pendaftaran akan ditutup dalam masa:

 • 00Hari
 • 00Jam
 • 00Minit
 • 00Saat

© Copyright 2021 RumahTanpaModal.com

Pendedahan Risiko: Sebelum melabur dalam hartanah, anda harus dimaklumkan sepenuhnya mengenai risiko dan kos yang berkaitan dengan pelaburan harta tanah atau harta tanah, pertimbangkan objektif pelaburan anda, pengalaman, risiko, dan dapatkan nasihat profesional.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.